torstai 9. lokakuuta 2014

Yllätyslumi

En tainnut olla katsonut säätiedotuksia, koska yllätys oli melkoinen kun aamulla katsoi ikkunasta. Maa oli ihan lumessa, eikä sitä ollutkaan ihan vähän

Pyörä ei oikein meinannu kulkea ;)
Lapsen vaunujakin piti vetää, ei työntäminen oikein onnistunut. Onneksi vauva nukahti heti.
Syksy on mennyt hurjaa vauhtia ja sato on jo suojassa, tosin porkkanat vielä pitäisi kaivella lumen seastako? Vai vieläköhän nämä sulaa, muut on sitä mieltä että kyllä sulaa. Minusta tuntuu, että nämä tuli nyt pysyäkseen.

Potut kellarissa
Puolukat ja muut marjat pakkasessa
Tässä taannoin sumuaamuna näkyi kasteiset hämähäkinseitit. Karu totuus paljastui, että miten tuota seittiä onkin JOKA paikassa, mutta olihan se aika nättiä
Olin saanut pari uutta lukijaa! Olipa mukavaa, vaikka en nyt olekaan blogia kovin päivitellyt. Kiireistä tämä arki :) Nyt päivitin, vaikka edelleen olen vanhempieni luona enkä siis muokkaile nuita kuvia mitenkään. Alkaa myös näyttää siltä, että emme pääse muuttamaan jouluksi kotiin, joten kuvat ovat tällaisia myös jatkossa, koittakaa kestää ;) Itse vaan niin tykkään niistä valkoisista reunuksista.
Parit lapaset olen tässä ehtinyt kutoa pukinkonttiin. Edes jotain itsetehtyä, mutta tosiaan melko paljon kaupan antimilla mennään tänä vuonna :)

Tänä vuonna muut ovat ehtineet ensin ja olen saanut parissa kyläpaikassa jo joulutorttuja! Toiset aprikoosihillotäytteellä mutta silti! Olipa kyllä hyviä :d
-tiina-

8 kommenttia:

 1. Oih, teillä jo ensilumi satanut... -ja noin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaanhan tää on jo toinen lumi, ensimmäinen pysyi maassa vain pari päivää. Nyt säätiedotukset lupaa kylmää ja lisää lunta, joten kyllä siinä niin taitaa käydä että porkkanat pitää kaivella joko lumen seasta tai jättää maahan!

   Poista
 2. Mikä ihana perunasato. Tulee lapsuuden perunannostajaiset mieleen... Siellä saa joulufiilis lisää boostausta, kun on maisemakin jo niin talvinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä sitä mielellään oman maan perunoita syöpi. Tosin tänä vuonna meille tuli huono sato, onneksi saatiin äitini isältä lisää, hänellä tulee aina hyvin perunoita :)

   Poista
 3. Ihana lumi <3 Helsinkiläisenä saa taas olla kade muille, täällä kun saa joka vuosi jännätä viime metreille asti tuleeko valkea joulu vai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan parasta, vaikka jostain taisin kuulla että pitkä ja pimeä syksy on tulossa - lumi tulee myöhään. Ehkä ennustukset vielä ehtii muuttua.
   (itse aina olen sitten keväällä kateellinen, kun meillä on vielä metri lunta ja etelässä on jo lehti puussa :D)

   Poista
 4. how wonderful! i start waiting for snow when all the trees drop their leaves. so far we are having beautiful fall foliage

  VastaaPoista
 5. No ohhoh, on teillä aika eri meininki kuin meillä! Täällä ihastellaan vielä miljoonia keltaisia lehtiä, mutta toivotaan, että saataisiin vielä tuota valkoista taivaan täydeltä. :)

  VastaaPoista