sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Jouluinen päivä

Tänään on ollut tällainen jouluinen päivä :) Aamulla maisema oli niin kaunis, kun yön aikana oli tullut uutta lunta taas, että heti herätessä oli jouluinen fiilis. Aamupalaksi olikin sitten riisipuuroa 

Yleensähän en käytä riisipuurossa kanelia ja sokeria, mutta nyt laitoin
Sitten päätimme, että tänään kuvataankin joulukorttikuvat! Tänä vuonna en niitäkään askartele, vaan otettiin pojasta hieno kuva taljan päällä reessä. 

Vain lapsonen ja lampaantalja puuttuu :)
Äiti alkoi juuri keittelemään glögiä. Itse olen aloittanut glögikauden jo ehkä kuukausi sitten, jolloin maistelin myös uutta talvista suklaata. Tykkäsin kyllä!

 Ja koska en ole käynyt moneen moneen päivään kaupassa, olin ihan autuaan tietämätön siitä, että joulukarkit ovat tulleet jo myyntiin! Mies ilahdutti minua rasiallisella liköörikonvehteja.

-Tiina-

4 kommenttia:

 1. Minä juuri pohdin, että joko mahtaa joulukarkit ilmestyä kauppoihin. Perjantaina eivät meillä täällä Turussa ainakaan olleet (ainakaan siinä kaupassa jossa itse käyn)... Täytyypi käydä alkuviikosta kurkkaamassa uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin että kauppaketjuissa tulee suunnilleen samoihin aikoihin tuotteet hyllyille, nuo herkut oli löytyneet prismasta :)

   Poista
 2. Kuulostaa siltä, että teillä on ollut aika täydellinen jouluntäyteinen sunnuntai :)

  VastaaPoista