perjantai 31. lokakuuta 2014

Ensimmäiset valot sisällä

Sai poika uutta katseltavaa ruokapöytään, kun siihen viriteltiin ensimmäiset jouluvalot. Ulkona on ollut jo jonkin aikaa, mutta nää on sisällä ekat. 

Yritä nyt sitte kuvata valoja valosalla ilmalla 
 Se on taas pakastumaan päin. Aamulenkillä innoissani kävelin, kun oli ihan hiljaista ja niin mukava kävellä. Onneksi en kovin kauas silti mennyt, koska paluumatkalla hyinen tuuli puhalsi vasten kasvoja. Vaikkei nyt kovin kovasti tuullut, niin sen verta kylmä oli että posket punaisina tulin sisälle, joista saakin oivan aasinsillan seuraavaan kuvaan :D 
Ei kurpitsoja tänäkään vuonna :)
Verannossa odottaa 13 kiloa omenoita. Okei, ehkä 10, koska on niitä melko urakalla jo syöty. Pakkasessa odottaa torttutaikinaa ja ajattelin tehdä vaihtelun vuoksi omenatorttuja perinteisten luumutorttujen kaveriksi. Luumu on mun ehdoton lemppari, mutta omena on hyvä kakkonen (kun muita makuja en ole edes testannu ;) ) Viikonloppuna on siis luvassa herkuttelua. 

-Tiina-

2 kommenttia:

  1. Kaipa sitä itsekin täytyy viimeistään parin viikon päästä kaivaa jouluvalot esiin ja paistella kohta ekat joulutortut =) Kyllä ne ekat tortut varsinkin maistuu niin taivaalliselle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, ovat taivaallisia :) Nyt on kyllä aika ottaa jouluvalot esille, varsinkin jos maassa ei ole lunta n)e tuovat kaivattua lisävaloa :)

      Poista