maanantai 30. joulukuuta 2013

Jouluna 2013

Joulumme sujui perinteisesti. Pääsin vähän 12 jälkeen töistä ja sitten ajeltiin vanhempieni luo, jossa oli myös molemmat siskoni perheineen. Päästiin melkein heti syömään ja kyllähän ruoka maistuikin! Yhtä hyvälle kuin aina ennenkin. Pöydästä ei tietenkään nälissään ehtinyt ottaa kuvaa, mutta kuusi näytti tänä vuonna tältä: Neljän jälkeen tuli sitten se kauan odotettu joulupukki! Kaikki oli olleet kiltteinä ja jokainen sai jotain. Mitään turhaa ei tänäkään vuonna paketeista löytynyt ja moni juttu on jo tullut käyttöön. 

Sen jälkeen olikin saunan vuoro. Pihasauna oli lämmitetty ja pari tuntia siellä vierähti. Jos lapsena joulun kohokohta oli pukki, niin ainakin tänä vuonna se oli sauna. Minusta on tullut muutenkin joku saunahullu, voisin vaan saunoa joka ilta. :) 

Ilta jatkui lahjoja ihailemalla ja hengailemalla. En muista milloin viimeksi sää olisi ollut näin märkä jouluna. Lämpöasteita jopa ja vettä satoi. Tiet olivat niin liukkaat, että luistimilla ois varmaan päässyt parhaiten. Mutta välillä näin, lunta oli kuitenkin maassa ja eipähän tullu kylmä!

Tämä blogi hiljenee taas odottamaan uutta vuotta. Silloin perheessä onkin sitten yksi ihminen enemmän.

-tiina-


3 kommenttia: