tiistai 4. lokakuuta 2016

Iltafiilistelyjä


Kun ilma painui jo aikaisin illalla pakkasen puolelle ja näin tän vuoden ekan kunnon tähtitaivaan, teki mieli vähän fiilistellä. Laittelin kynttilät palamaan ja join lähikaupasta löytämääni viime vuodenlta jäänyttä glögiä. Piti pari kauppaa eka kiertää, mutta onneksi sitten purkki jo löytyi. Kohtahan ne tulee kaikki ihanat joulujutut jo kauppoihin. Olen tässä vietellyt kuukauden päivät karkkilakkoa, eikä oo tehny tiukkaakaan, mutta katotaanpa sitten kun konvehdit saapuvat... No, joulukuussa saa herkutella ja sehän on jo ihan kohta! 

Ihana viettää vielä joulu kotona, ilman työpaineita ja nyt pitää nauttia näistä hetkistä kunnolla, koska seuraava kerta saattaa olla sitten eläkkeellä! Vietän siis taas jouluna kesälomaa niinkuin toissavuonnakin, kun poika oli pieni. 

Jokos siellä on glögikausi avattu? 

-tiina-

2 kommenttia:

  1. Täällä kadutaan, että annettiin naapurille muuton yhteydessä kaikki jääneet glögit ! Nyt olis ollu kiva kaivaa jemmasta :D Olen ostanut joulunmakusta teetä, sekin kyllä lämmittää kivasti.
    Karkkilakkoa voisin harkita minäkin.. Olin syyskuun sokerittomalla ja nyt tekisi mieli jatkaa vähän samoilla linjoilla kun kerran vauhtiin pääsi.
    Mukavia hetkiä! Ihana ajatella että saat jouluna nauttia rauhassa!

    VastaaPoista
  2. Vielä en ole glögiä juonut, vois viikonloppuna maistella ekan kerran :)

    VastaaPoista