sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Hedelmäsalaatti

Olen ehkä ennenkin maininnut, että meillä on jouluna aina jälkkäriksi hedelmäsalaatti. Vaikka joskus olen tehnyt jotain muutakin, niin hedelmäsalaatti on ja pysyy. Mielestäni on ollut joka vuosi. Tänään sitten tuli mieleen, että onko se ihan yleinen joulun jälkkäri vai vain meidän perheen oma juttu? Raskaiden jouluruokien jälkeen, ei yleensä kovin täyteläinen jälkiruokakaan oikein tee kauppaansa, mutta hedelmäsalaattia kyllä jaksaa ottaa. Koska pitäähän sitä jotain saada, kun on joulu ja saa syödä yölläkin ;) Tänään satsumia kuoriessani tuli niin jouluinen fiilis, että kuuntelinpa "pari" joululauluakin. 

Satsumien sesonki on alkanut

Hedelmäsalaattia
 Ootkos sinä kuunnellut jo joululauluja?

-tiina-

7 kommenttia:

 1. Parhaillaan soi joululaulut.. Koska suunnittelen pikkujouluja, pitäähän se fiilikseen päästä ;)
  Hedelmäsalaatti on kuulunut minunkin lapsuuden joulujen jälkkäriksi. Meillä se on vaihtunut marjakimaraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin kuulostaa hyvältä ja raikkaalta jälkkäriltä :)

   Poista
 2. Kuuntelin vahingossa pari joululaulua, vaikka mulla onkin sanaton sopimus, että vasta halloweenin jälkeen. :p
  Meillä ollaan kyllä sellaisia pullapyllyjä, että jälkkäriksi uppoaa kaikki mahdollinen. Tänä vuonna voisi kyllä ihan testata, että maistuisiko hedelmäsalaatti jälkkäriksi!

  somedayatchristmas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on halloween mennyt, aika alkaa kuuntelemaan joululauluja kunnolla ;) Kyllä meillekkin herkut maistuu, varsinkin sitten joulupäivänä :)

   Poista
 3. Minä puolestani en saa joulufiilistä ilman täytekakkua. Oli se suklaakakku tai juustokakku mutta kakku on oltava pöydällä aattona! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin joskus ollut, mutta jotenkin sitä ei niin paljon mennyt sitten, kun oltiin ahdettu ihtemme täyteen kinkkua ja laatikoita ym, niin että koko päivänä ei oikeastaan tarvitsisi syödä enää mitään, mutta kun on joulu ;)

   Poista
 4. Meillä syödään jouluna hedelmäsalaattia. Se on ihanan kevyttä. Yleensä vatkaan kermaa vaniljarahkan joukkoon ja sitä sitten syö ken haluaa hedelmäsalaatin kanssa.

  VastaaPoista