lauantai 2. marraskuuta 2013

Marraskuun alku

Marraskuun ensimmäinen päivä, kello 05:15, näkymä ikkunasta :
Mukavaa, että sade tuli välillä lumena! Luntahan täällä on ollut koko ajan maassa jo ainaki pari viikkoa (?), mutta välillä on satanut vettä, niin että kaikki tiet ovat olleet tosi liukkaita.

Tänä aamuna, eli marraskuun toisena keittelin mannapuurot aamupalaksi enkä sytyttänyt yhtään valoja vain yhden kynttilän keittiönpöytään.


Eilen myös tuli se tilaamani kodin kuvalehti. Ja välissä oli joulu-liite, joka oli hieman kyllä toisenlainen kuin kuvittelin. Sehän oli vain tuote-esittelylehtinen. Mutta aamupala kului kyllä rattoisasti kuvia katsellessa.

Vein linnuille siemeniä ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Saa nähdä osaavatko ne tulla tänne meille, kun näin myöhään aloitan ruokinnan. Ainakin ne ovat käyneet koputtelemassa ikkunoihin. Näin myös viisi joutsenta lentämässä talomme päältä! Onko ne yleensä näin myöhään vielä näin pohjoisessa?

Mukavan talvista
Tänään meillä vietetään sitten pikkujouluja! Kaupasta tarttui mukaan porkkana- ja lanttulaatikot minulle ja miehelle peruna- ja maksalaatikot. Vähän kinkkua, italiansalaattia, tuoresalaattia ja jälkkäriksi torttuja. Eiköhän siinä ole kaikki mitä tarvitaan. Illalla jos kävis vielä katsomassa hautausmaan kynttilämerta!

Mukavaa pyhäinpäivää kaikille!

-tiina-

2 kommenttia:

  1. Kauniin talvisia ja samalla jouluisia kuvia. Mukavia pikkujouluja teille. Jouluruokaan ei voi kyllästyä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei kyllä voi :) Ainakin kun niitä ei syödä kovin montaa kertaa vuodessa :D

      Poista