sunnuntai 10. marraskuuta 2013

askartelupöytä

Nyt se on vihdoinkin täällä:


Nyt voin rauhassa askarrella ja lopettaa silloin kuin siltä tuntuu tarvitsematta pakata kaikkea takaisin laatikkoon pois haitolta! Ompa mukavaa. Joulukortteihin olen leikellyt jo 3d -kuvia, mutta prismassa ei ollut tavallisia valkoisia A5-korttipohjia, niin pitää käydä hakemassa niitä vielä vaikka tiimarista. Neliökorttipohjia minulla olisi ollut, mutta viime vuonna ostin tuollaisen lehtiön missä on noita leikattavia kuvia ja ne on suunniteltu suorakaiteenmuotoisille pohjille. Vielähän tässä on kuukauden verran aikaa niitä askarrella ennen kuin pitää viimeistään viedä kortit postiin. Punainen kuori tuli meillekin perjantaina.

Linnut löysivät kuin löysivätkin meidän lintulaudalle, mutta niin löysi joku muukin

Joku saman lajin edustaja on varastanut meiltä jo myös kaksi talipalloa. No, saapahan edes joku talvivarastonsa täyteen...
Olen myös saanut haasteen Jouluinen hetki -blogista ja koska olen haasteen kerran jo ottanut vastaa niin vastailen tällä kertaa vain siinä olleisiin kysymyksiin :

1. Mitä joulupöytääsi perinteisesti kuuluu?
Kinkku, perunamuusi, kastike, italiansalaatti, porkkana-, lanttu-, maksa- ja perunalaatikko, tuore salaatti, graavilohi, mäti.. Puuttuukohan joku..?

2. Paras saamasi joululahja?
Yksi parhaista on ainakin pari vuotta sitten saatu satumetsä-kulho, sellainen iso. Saatiin miehen kanssa yhteisesti

3. Keiden kanssa viettäisit mieluiten joulun?
Perheen kanssa

4. Tämän vuoden jouluväri(t)?
Hmm, mennään ihan vanhoilla koristeilla että kultaa sieltä löytyy ja punaista ainakin. Apua tuli ihan muistikatkos minkä värisiä juttuja meillä on.

5. Paras joululeivonnainen/ruoka?
Ruokana sanon että laatikot ja leivonnaisena torttu

6. Voisitko viettää joulun yksin?
En kyllä haluaisi viettää

7. Milloin aloitat jouluvalmistelut?
Tänä vuonna olen aloittanut tässä marraskuun aikana. Lahjoja katselen ympäri vuoden, mutta ostan kyllä yleensä vasta syksyllä.

8. Teetkö itse joulukortit vai ostatko?
Itse teen

9. Teetkö itse joululahjat vai ostatko?
Jotain teen itse, mutta melko paljon ostan

10. Onko teillä oikea kuusi vai tekokuusi jouluna?
Oikea

11.Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?
N. 200 euroa.

-tiina-

1 kommentti:

  1. Meidän pihalla näkyy oravia jatkuvasti, yleensä joka päivä. Ei tästä oo kauan, kun yksi orava "hakkasi" yhtä marjapensasta :D.

    VastaaPoista