keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jälkkärimietteitä

Joulun jälkiruoka on vieläkin vähän mietinnässä. Tulisiko meille tänä vuonna ensimmäistä kertaa jouluhalko? Näytti melko herkulliselta, kun näitä huomenta suomessa tehtiin

kuva täältä


Eilen söin töissä kahvitauolla juustokakun jossa oli pipareista tehty pohja. Oli ihan tosi hyvää! Joko tuollainen glögikakku tai sitten haluttaisi kokeilla sitä karpalo-tuorejuustoa (mainonnan uhri olen)

Glögi-juustokakku
kuva täältä


 Ja tämä kyllä kiehtoisi myös.

Rahkaunelmakakku
täältä


Joku raikas voisi olla myös kiva, kun kuitenkin syö itsensä ihan ähkyyn
Karpalojäädyke
täältä


Pitäis alkaa päättämään, en todellakaan halua kauppaan jonottamaan sitten lauantaina tai sunnuntaina! Puhumattakaan aatosta.

Joko teillä on jälkkärit ja muutkin joulun ruoat mietitty?

-tiina-


2 kommenttia:

  1. Kaikki noista näyttää niiiiin herkullisilta! Meillä on ollut parina edellisenä jouluna tarjolla Baileys juustokakkua, ja sitä toivottiin taas tänä vuonna. Kakku sopii (ja maistuu) myös lapsille, sillä likööristä kiehautetaan alkoholi pois. Kakku vain on todella täyttävä, kun siinä on mascarponea ja kermaa. Kuitenkin aina jostain mahan sopukoista on löytynyt kakkuviipaleen tai kahden mentävä kolo, kummallista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kummasti sitä tilaa vaan löytyy vaikka luuli olevansa jo ihan täynnä :D Baileysjuustokakku kuulostaa myös herkulliselta! Päätöksen teosta tulee entistä vaikeampaa :)

      Poista