keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tasan 2 kuukautta...

joulu 2011
...että pukki tulee.

-tiina-

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, aina välillä sitä onnistuu kun heiluu tuon kameran kanssa :D

   Poista
 2. ihanaa joulu ♥ ja muutenki ihana blogi ♥ käytkö tykkäämäss mun kuvasta täällä: http://www.sub.fi/onedirection/#entry/5086acd8c067c3.18546553 nin vastapalveluks :D kiiitos jos tykkäsit ♥

  VastaaPoista
 3. Saako esittää postaustoiveen??

  Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta, pistetään harkintaan! Viikonloppuna oiskin sopivasti pitkästä aikaa useamman kuin yhden päivän vapaa niin voisi olla aikaakin :)

   Poista
 4. Iiks ihanaa!!

  Siirryn seuraamaan joulunodotustasi ja lisään sinut blogini joulublogilistalle.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Huomasin että pyyntöni on vaikuttanut joidenkin mielestä epäilyttävältä tai vilpilliseltä. Halusin tulla kertomaan, että luettelemani asiat ovat esimerkkejä, joista minua kiinnostaisi lukea. Luettelo on myös tarkoitettu herättämään inspiraatiota :) En ole käyttämässä kirjoituksianne mihinkään muuhun kuin tunnelmointiin ja lukemiseen, sillä olen kiinnostunut erilaisista tavoista viettää joulua. Jokainen saa itse päättää kuinka henkilökohtaisesti kirjoittaa, mistä kirjoittaa, tai kirjoittaako mitään. Tämä on vain ehdotus. :)

  Kopioin ja kommentoin tämän saman kommentin jokaiselle, jolle olen toiveen esittänyt. Asiani on kaikille sama, joten en jaksa alkaa kirjoittamaan useaan kertaan.

  Toivottavasti turhat pelot ja luulot pyyntöäni kohtaan on nyt voitettu :)

  VastaaPoista