tiistai 16. lokakuuta 2012

iiik!

Nyt sitä tulee ihan kunnolla! Lunta siis! Kivaakivaa! Ei yhtään haitannu vaikka pyörällä poljin 6 km ja kaikki hiutaleet meni silmiin niin ettei oikeesti pystyny pitämään silmiä kunnolla auki. Katotaan nyt kuin pitkään tää pysyy maassa, mutta tällä hetkellä ainaki on jo ihan reilusti.

Toinen kiva juttu tänään oli, kun ensimmäinen ifolorilta tilaamani joululahja oli kolahtanu postilaatikkoon. Eli siis seinäkalenteri vuodelle 2013 omilla kuvilla. Ja kuvat oli oikein onnistuneisti omissa kohdissaan. Tää siis menee minun vanhemmille. Heillä on 4 lapsenlasta ja lapsien kuvat näkyy sitten siinä kuussa kun on kenenkin synttärit. 

Joulukortteja oon jonkuverran askarrellut ja 3d kuvia leikellyt valmiiksi. Telkkaria katellessa on tullu leikeltyä :) Mutta kattokaa nyt! Lisää vaan tulee!

Tän tahtiin keittiöki tuli siivottua ennätysvauhtia ;)

-tiina-

4 kommenttia:

 1. oi ei, ihanaa! oon ehkä hiukan kateellinen! Näillä kulmilla näkyy vaan vettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tuo luppailee että täälläki vielä vesisateeksi muuttuu. Toivotaan että koko suomeen tulisi pian lunta, vesisateessa kastuu :D

   Poista
 2. Kateellinen täältäkin syyssaderintamalta vilkuttelee. Meille kans! Talven ensilumi - vaikka se kestäisi vain muutamia minuutteja - on niin IIIIIIKKK ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä päin sataa vain vettä, aina vaan... Kyllästyttää jo niin. Mutta onpa kiva nähdä tuollaisia kuvia, saa hieman toivonkipinää siitä, että kyllä se lumi vielä tänne meillekin saapuu veden sijasta. Ihania kortteja olit tehnyt, kyllä on korttien saajat varmasti mielissään!

  -Satumaisen joulun Mirva-

  VastaaPoista