sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Ajoissa vai jo myöhässä?

Alotin suunnittelemaan pojan joulukalenteria. Hän on tällä hetkellä reilu 2,5v, joten vihdoin saan tehdä hänelle joulukalenterin niin että hän siitä jotain ehkä ymmärtääkin. Ajattelin, että joka toinen päivä olisi jokin asia: tarroja, kolikoita ym. ja joka toinen päivä jotain tekemistä tai muuta aineetonta. Tällä hetkellä olen keksinyt juurikin nuo tarrat, kolikot, sitten piparien leipomisen ja itsenäisyyspäivänä saa itsenäisyyspäiväkynttilän. Jouluaattona tulee sitten vähän isompi juttu, eli sellainen lasten lääkärisetti. Muuta joululahjaa ei poika minulta sitten tule saamaankaan. Vielä pitäisi keksiä miten minä tämän kalenterin toteutan. Ei ole mitään ns. kalenteripohjaa. Vai laitanko ihan vain joulusukkaan aina jotain. 
Suunnitelmia jouluvihossa
Tein myös jo ekan joulukortin. Kesken päiväunien tuli idea tästä: ja niin jäi sitten päiväunet nukkumatta, kun piti lähteäkin askartelemaan. Olen kyllä ennenkin käyttänyt tuota samaa tekniikkaa, että kirjoitan jonku laulun sanoja paperille ja siitä sitten leikkaan piparimuotilla jonku kuvion. Itse lähetän kyllä joulukorttikuvat lasten kuvista, että sinänsä ei ole huolta tuleeko nuita tehtyä nyt sitten enempää.

Joko sinä olet aloittanut jouluaskartelut?

-Tiina-


3 kommenttia:

 1. Minäkin herättelin jo oman joulublogini! Suunnittelin tänä vuonna jälleen joulukalenteria. Blogini pääpaino on leivontaresepteillä, mutta mukana on myös askartelua ja sisustusta. Linkitin blogisi omaani ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! Minulla on vasta suunnitteluvaiheessa jouluaskartelut.
  Tällä viikolla pääsen sentään istuttamaan jouluhyasintin sipulit, eli jotain konkreettistakin saan sentään aikaan :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen aloitellut samaiset puuhat :) Niin kivaa!

  VastaaPoista