keskiviikko 10. elokuuta 2016

Elokuussa

Kesä alkaa olla loppusuoralla ja jouluiset ajatukset ne alkaa taas hiipiä mieliin. Viime vuonna jäikin kirjoittelu lähempänä joulua kokonaan! Katsotaan miten tänä vuonna käy. Olen äitiyslomalla mutta sehän ei tietty mitään lomailua ole ja blogiaika on melko vähissä. 

Kävin kirjastosta lainaamassa lehtiä, joissa oli vähän tai vähän enemmän joulua. Novitallakin ihania ohjeita, mutta kävi melkein niin etten ehtinyt koko lehteä selata kuukaudessa, niin miten ehdin neuloa mitään? En kyllä tiedä, miten jotku ihmiset ehtii vaikka mitä pienten lasten kanssa. 

Noh, mutta tänä vuonna päätimme arpoa aikuisten kesken vain yhden jolle annetaan lahja ja siihen voi sitten panostaa vähän enemmän. Eli se tarkoittaa siis, että itsekään ei saa kuin yhden lahjan. Vaikka vuosien saatossa on antaminen muuttunut kivemmaksi kuin saaminen, on saaminenkin ollut toki mukavaa. Onneksi on kaksi lasta, joita saa sitten auttaa pakettien aukaisussa ;) Lapsille siis jokainen aikuinen saa antaa niin monta lahjaa ku haluaa, jos haluaa :) 

Täällä päin suomea on aamuisin jo selvästi syksyä ilmassa ja puut alkavat pikkuhiljaa kellastua. Miten siellä?

-tiina-

8 kommenttia:

 1. Mä en oo löytänyt oikein mitään joulujuttuja vielä. Kirpparilta oon ostanut pari joululehteä. Viime vuonna löysin pitkin vuotta erilaisia lehtiä. Taisin alkuvuodesta löytää joitain, mutta nyt ihan pari vaan.

  Onhan noissa vanhoissa lehdissäkin tarpeeksi, mutta silti kirpparireissut on tuntuneet tylsiltä. Pitää nyt syksyn mittaan käydä taas enemmän jos löytyisi kivoja joulujuttuja ja ehkä jotain lehtiäkin taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä minäkään ole mitään joulujuttuja sen kummemmin vielä löytänyt, kun nuo kirjastolöydöt. Itse vein kirpparille muutamia joulujuttuja jos ne joku toinen jouluihminen sieltä bongais :)

   Poista
 2. Kirpputorilta löysin yksi päivä ison pinkan joululehtiä, mutta hintaa oli niin paljon, etten raaskinut ostaa. Odotan oikein innolla jo kunnon syksyn alkua ja tunnelmointia kynttilän valossa ja fiilistelyä joululehtien äärellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut jo muutama sateinen ilta, jolloin on ollut niin synkkää jo alkuillasta että on voinut kynttilöitä poltella. Muutehan en jaksa valvoa niin pitkään että olisi pimeää.

   Poista
 3. minä inhoan kaikkia peltisiä purkkeja(paitsi fazerin muumikeksi purkkeja joista puuttuu keltainen)samoin peltitarjottimia.nyt kuitenkin ostin 2 tarjotintakun ne oli niin ihania joulujuttuja.kesällä.jouluhullu mikä jouluhullu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä huoli, et ole jouluhulluutesi kanssa yksin ;)

   Poista
 4. Moikka! Hauskaa, että sielläkin aloitellaan joulujuttuja. Itsekin olen nyt tehnyt kivoja löytöjä lähinnä isompien kauppojen askarteluosastolta :)
  Kyllä se joulu kummasti aina tässä syksyn lähestyessä mieleen hiipii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin menin yks päivä prisman askarteluosaston ohi, mutta oli niin kiire ettei ehtinyt sitä sen kummemmin tarkastelemaan, vaikka ois mieli tehnyt :D

   Poista