keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Suolla

Aamulenkillä koukattiin suon kautta, siellä oli kylmää

Karpalot niinkuin pakastimesta otettuja :)


Lenkkeilyn jälkeen maistui kuuma glögi, vuoden ensimmäinen purkki aukaistiin eilen ja ai että on hyvää! Onneksi sitä saa jo kaupoista, kun unohdin viime vuonna hamstrata kaappiin.

Ainiin ja meillä on edessä muutto! Vihdoinkin saamme vähän isomman asunnon, eikä siinä vielä kaikki, se on omakotitalo leivinuunilla. Meikäläisen unelma :) Muutto ois sitten ens kuun lopussa. Voihan harmi, kun minä en saa kantaa mitään raskasta ;) (töissä kyllä olen kannellut vielä maitolaatikoita sun muita, mutta ei kerrota sitä kotiväelle)

-tiina-

Ja päivemmällä satoikin sitten ihan oikeaa lunta <3 Ei vielä maahan asti, mutta satoi kuitenkin.

3 kommenttia:

 1. Ihania kuuraisia kuvia!! :)
  Tsempit muuttorumban keskelle. Meillä se homma jo hyvällä mallilla... Mutta kyllä on urakkaa saatu urakoidakin. ;)
  Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 2. Tollanen kalenteri ois ihana, itellä varmaan jäis aina ne vaan "kääntämättä" :D. Mun joissain työpaikoissa on ollut kans semmosia kalentereita missä piti aina ite joka aamu muuttaa se päivä. Esim. päiväkodissa ja vanhainkodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuon viimevuonna siskolta joululahjaksi, on ihan itse tehty :) Tuo on siitä hyvä, että välttämättä ei tarvi joka päivä päivää muuttaa, vaan tuossa ylhäällä on tuommosia lappuja joita voi käännellä ja sieltä löytyy esim. synttärit, nimipäivät ym. Sitten voi kääntää jonkun päivän esille, jolloin on vaikka jonku synttärit tms, muistutukseksi :)

   Poista