keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Joko saa aloittaa?

Joulu se vaan hiipii mieleen, vaikka kuinka vastustelisi. Sitten kun eksyy katselemaan kuvia viime talvelta, niin siinä sitä ollaan.

Tää on viime keväältä, ku yöllä oli tullut lunta. Saatiin tarpoa kävelytietä pitkin vähintään kymmenen sentin lumessa, ja autotiekin oli auraamatta. Hiihtolatu oli kumminkin lanattu jo! Eikä ollut ainut kerta :)
Eilen oli tosi syksyinen ilma. Lämmintä oli alle 15 astetta, tuuli tuiversi ja vettä tihhuutteli. Lehdet ei sentään vielä lentäneet puista. Vedin villasukat jalkaan ja fiilistelin katoksen alla ulkona. Yhden joululahjan olen jo aloittanut, ellen sitten pidä sitä itselläni. 

Saap nähdä vietetäänkö tänä vuonna joulu missä. Meille on tulossa ensi vuoden alusta - jos kaikki menee hyvin - uusi perheenjäsen ja muuttaa pitäisi. Meneekö se ensi vuoden puolelle vai joko syksyllä löydetään uusi asunto, se selviää aikanaan.

-tiina-

6 kommenttia:

 1. Talvikuvien katselu on petollista. Siitä se aina lähtee :D

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) tää on vielä sen verran alussa, että en oo vielä oikein uskaltanu iloitakkaan, mutta toivottavasti kaikki menee hyvin :)

   Poista
 3. Saa aloittaa, mä en tainnut edes lopettaa tänä vuonna missään vaiheessa :)Onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Ihanaa kuulla vauvauutisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minä oon sentään lopettanu jossain vaiheessa :) Nyt pyörii joululaulut päässä koko ajan :)

   Poista
 4. Kyllä saa aloittaa!! :) Mulla oli ihan samanlainen syksyfiilis, kun ulkona oli niin tosi kylmää. Ihan syksyinen keli. Tänään on taas ollut tosi lämmintä ja saanut olla pienillä vaatteilla. Tosi äkkiä ne kelit vaihtelee.
  Lämpimät onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta!! <3

  VastaaPoista