perjantai 30. marraskuuta 2012

marraskuun viimeinen

Voi mahoton, huomenna alkaa jo joulukuu! Ja meille muutti ensimmäinen tonttu ja yhdet jouluvalot lisää syttyivät


Näitä muumikynttiläpalloja en voinut vastustaa, kun olivat sittarissa 6 eurolla / kappale. En vain oikein hyvää kuvaa näistä saanut - kameran jalusta ois kiva. Kuvat tahtoo tärähtää kun kuvaat hämärässä ilman salamaa.. Mutta kivasti haisuli ja myy tanssivat seinällä. (mies sai valita pallot, koska pistin sen ostoksille kun en itse ehtinyt)

Ja joulukalenteri on kuljetettu onnistuneesti naapuriin, saa nähdä mitä pojat tykkäävät palapelistä

-tiina-

2 kommenttia:

 1. Noita kynttiläpalloja olen ihaillut itsekin. Täytyykin heti huomenna mennä kaupoille katsomaan josko ne olisivat täälläkin yhtä hyvään hintaan myynnissä. Niin ja myös minä kaipailen kameralle jalustaa... tai no ensin sitä kunnon kameraa! :) Näin hämärään vuodenaikaan on melkein mahdoton saada selkeitä kuvia kehnolla kameralla ja käsivaralla. Tai sitten niiden värit ovat ihan kummalliset ja valo polttanut kuvan puhki monesta kohdasta. Kaikesta huolimatta tämä hämärän hyssy on kuitenkin ihanan tunnelmallista aikaa, vaikkei sitä kuviin aina saakkaan tallennettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli ainakin meidän sittarissa tarjouksessa joku pari viikkoa sitten? :) Mulla on ehkä ihan ok kamera, alkuvuodesta ostettu perusjärkkäri - kunhan vielä oppis käyttämään kunnolla :D
   Mutta tosi ihanaa aikaa tämä kyllä on, nytkin pelkkien jouluvalojen varassa koitan parhaani mukaan elää, kun ei haluttaisi kirkkaita valoja ollenkaan :)

   Poista