lauantai 24. joulukuuta 2016

24.LuukkuJo viimeinen luukku! Sieltä löytyykin lapsuudenkodistani meille kulkeutuneet tonttujen talot. Poika laittoi niitten savupiippuihin kynttilät ja ne kivasti sieltä pimeällä loistavat.

Olipa hyvä, että jouluaatto jo saapui, koska tässä alkaakin olla meidän kaikki joulukoristeet! Toki perus palloja löytyy, mutta muuten ei tule mieleen kuin yksi poro, josta voi vetää niin että se liikkuu sitten vähän matkaa. Se on ollut meillä koko vuoden lasten lelulaatikossa.

Tämä joulunalusaika menikin sitten taas niin vauhdilla, etten ehtinyt lukemaan yhtään mitään muita joulublogeja! Ehkä sitten eläkkeellä... Mutta ihanaa joulua kaikille!

-tiina-

1 kommentti:

  1. Hei, kiitos vielä näin jälkikäteen lukienkin ilahduttavasta joulublogistasi. Minulla olisikin tähän liittyen mielessäni teemaltaan jouluinen blogiyhteistyöehdotus, jossa työ on pieni mutta palkkio mukava. Ei myöskään haittaa, vaikka blogilla ei tällä hetkellä olisi jatkosuunnitelmia. Mikäli haluat kuulla lisää, kerron mielelläni tarkemmin. Voit ottaa yhteyttä klaus.einari@outlook.com

    VastaaPoista