keskiviikko 10. elokuuta 2016

Elokuussa

Kesä alkaa olla loppusuoralla ja jouluiset ajatukset ne alkaa taas hiipiä mieliin. Viime vuonna jäikin kirjoittelu lähempänä joulua kokonaan! Katsotaan miten tänä vuonna käy. Olen äitiyslomalla mutta sehän ei tietty mitään lomailua ole ja blogiaika on melko vähissä. 

Kävin kirjastosta lainaamassa lehtiä, joissa oli vähän tai vähän enemmän joulua. Novitallakin ihania ohjeita, mutta kävi melkein niin etten ehtinyt koko lehteä selata kuukaudessa, niin miten ehdin neuloa mitään? En kyllä tiedä, miten jotku ihmiset ehtii vaikka mitä pienten lasten kanssa. 

Noh, mutta tänä vuonna päätimme arpoa aikuisten kesken vain yhden jolle annetaan lahja ja siihen voi sitten panostaa vähän enemmän. Eli se tarkoittaa siis, että itsekään ei saa kuin yhden lahjan. Vaikka vuosien saatossa on antaminen muuttunut kivemmaksi kuin saaminen, on saaminenkin ollut toki mukavaa. Onneksi on kaksi lasta, joita saa sitten auttaa pakettien aukaisussa ;) Lapsille siis jokainen aikuinen saa antaa niin monta lahjaa ku haluaa, jos haluaa :) 

Täällä päin suomea on aamuisin jo selvästi syksyä ilmassa ja puut alkavat pikkuhiljaa kellastua. Miten siellä?

-tiina-